Charlotte (1)

 

B020 Dion   20131223

Over 24u zal ik naar Charlotte reizen, via een tussenstop in Philadelphia in de Verenigde Staten!

5 Jaar lang heb ik mijn thuisbasis gehad in Eindhoven, onder verschillende coaches in het RTC & NTC. Hele mooie tijden, herinneringen en ervaringen heb ik hier aan overgehouden. Niemand had dan ook verwacht dat ik 5 jaar geleden als klein, verlegen jongetje nu dan deze stap richting het buitenland zou maken. Maar tijden veranderen en ook de daarbijhorende verwachtingen en acties.

Alles is inmiddels rond; huisvestiging, trainingsomstandigheden en natuurlijk het visum, die mij nog aardig wat problemen heeft opgeleverd de laatste dagen. komende 3 maanden tot de swimcup zal ik de nodige ervaring opdoen in een andere omgeving in geheel andere omstandigheden. Ik hoop daar een positief gevoel bij te krijgen om na 3 maanden weer snel terug te keren en North Carolina mijn thuisbasis te maken richting de Spelen van 2016!

Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in, aldan niet geheel wetende wat ik er precies kan van verwachten. Ik houd jullie op de hoogte van mijn tijd in de Verenigde Staten!

~Dion


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273