30 days to go! WK Barcelona

30 days to go Dion Dreesens

Én het aftellen is begonnen… over precies 30 dagen zullen de wereldkampioenschappen starten in Barcelona! Na een succesvolle wedstrijdspecifieke voorbereiding op het Nk in Eindhoven en 50th Sette Colli in Rome zal ik nu mijn vizier op de WK gaan richten.

Na de EYOF | YOG | EJK | EK | OS mag ik deze zomer ook de WK aan dit lijstje toevoegen! Dit wordt mijn 2e jaar in het senioren zwemmen, na een voor mij redelijke succesvolle jeugdjaren met variërende plaatsingen in de top 10, wil ik ook op een volwassen toernooi eindelijk de stap maken richting finales en doorgaands richting podium!

De eerste stap richting die finales is natuurlijk de series doorkomen, een opgave waar ik dit afgelopen jaar hard aan heb gewerkt en toegepast in de ochtenden van wedstrijden. Aankomende zomer zullen we zien of dit mogelijk gaat worden… Ik heb er in ieder geval al heel veel zin in!

~Dion


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273