Amerika!

Charlotte Dion DreesensOok wel het land van de vrijheid en onbegrensde mogelijkheden genoemd. begin januari zal ik voor de eerste 3 maanden hier mijn dagen doorbrengen. Afgelopen 2 jaar zijn twee hele mooie en leervolle jaren geweest, maar resultaatgericht heb ik niet kunnen bereiken wat ik had gewild en er van had verwacht.

Ik heb een heel mooie uitdaging voor me liggen in Amerika. Ik zal naar de stad ”Charlotte” , in de staat North Carolina verhuizen en mijzelf in de groep van David Marsh bij SWIMMAC Carolina aansluiten. Een professionele, gepassioneerde en gemotiveerde groep zwemmers en begeleidingsteam. onder andere de thuisbasis richting de spelen van 2016 van tegenstander en de welbekende zwemmer Ryan Lochte!

Een proefperiode van 3 maanden, onderbroken door de swimcup/kwalificatie richting de EK in Berlijn. Bevalt dit goed, dan zullen er een extra paar maanden of jaartjes achteraan geplakt worden. Mogelijk in combinatie met een studie aan de Queens Universiteit.

”Sport bestaat uit voornamelijk risico’s, ook wel te zien als kansen” zei Jacco tegen mij in een van mijn eerste gesprekken rondom dit gebeuren een aantal weken geleden. Een kans waarvan ik voel dat ik deze moet nemen op dit moment van mijn sport carrière. Een nieuwe omgeving, frisse start en het onbekende in combinatie met de trainingsmentaliteit is waar ik naar op zoek ben en wat mij inspireert.
Tijdens de Swimcup in April en EK lange baan in Berlijn in Augustus (afhankelijk van kwalificatie) zal ik weer in actie komen op wedstrijden.

~Dion


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273