Charlotte (2) – Eerste bevindingen

downloadEerste echte training vandaag gehad. Easy eerste 1000m inzwemmen. Én dan begint het… Beginnend met een soort brainwash filmpje via een 3d bril met zoemend geluid van een 10 minuten durend filmpje van de borstcrawl dat zich in slowmotion afspeelde in 4 delen. (Helemaal, ingezoomd armen, ing. Middenlichaam, ing. Benen) die zelfde herhalingen vervolgens zelf kopieren in het water met een verduisterd (lees zwart) brilletje en gedeeltelijk verduisterd brilletje. Hetzelfde met gewichten aan en op snelheid.

Na techniek training van 1uur mocht ik ook nog laten zien wat ik in huis had door een max holding set te zwemmen… De jetlag/vlucht die is nog goed te voelen…. Over een paar uurtjes weer richting bad

2e training was ”supposed to be easy”, voelde toch wat anders aan met veel slagen wisselend, onderwaterwerk en merendeel benen zwemmend op een aardig tempo!

Én nog wat feitjes op een rijtje; we leven hier 6u eerder dan in Nederland, trainingen worden afgewisseld door 3 trainers op 3 verschillende plaatsen in Charlotte. 2 maal per week krachttraining, 1x Pilates of Yoga naar keuze en 9 zwemtrainingen van 2u of langer!

I call it a day!
~Dion


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273