Charlotte (3)

Dion Dreesens Amerika

Ik zit nu precies 2 weken in de verenigde staten. Alles heeft nu zo’n beetje een plaatsje gevonden en het ritme zit er aardig in. Elke dag gebeuren er wel weer nieuwe en interessante dingen om over na te denken, zowel trainings technisch als in de Amerikaanse cultuur.

Het is moeilijk te vergelijken met wat er allemaal in Europa gebeurt en definitief een heel andere ‘’mindset’’ dan de afgelopen jaren in Nederland. De trainingen zijn uitdagender in Intensiteit en tijdsduur dan dat in kilometers maken. Rust, techniek, kwaliteit in combinatie met het uiterste in elke training halen staat hier hoog aangeschreven. Elke zaterdagochtend/laatste training van de week word dan ook set na set verlengd totdat vermoeidheid de overhand heeft.

Verder ook natuurlijk veel van de Amerikaanse sfeer geproefd en gezien;

Amerikaanse auto’s (waarvan ik goed kan genieten), Superbowl, Eten en restaurants, Amerikaanse televisie, de grote supermarkten en winkels en ten slotte een bezoekje aan de(minder formele) kerk.. ja zelfs ik! – Al in al veel indrukken!

Ten slotte heb ik 2 wedstrijden toegevoegd aan mijn wedstrijd programma ter voorbereiding op de Swimcup in april. In het niet misselijke Orlando, Florida (februari) en Rio de Janeiro, Brazilië! (Maart)

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273