Charlotte (4) – Keuzes maken

Dion Dreesens Charlotte

Méér dan een maand is al voorbij gegaan sinds mijn vertrek uit Nederland.  Elke dag is weer een verassing en uitdaging. Juist datgene waar ik op zoek naar was/ben en wat elke dag interessant maakt.

2 weken geleden,  na de wedstrijd in Florida is de rust omlaag gegaan en de intensiteit omhoog. Sindsdien verlang ik des te meer naar het weekend, iets wat ik voorheen amper of nooit heb gehad. Een uitdaging om de week te zien overleven dus, maar ook een teken van grenzen verleggen waarvan ik benieuwd ben hoe dat in de toekomst gaat uitpakken in wedstrijden.

Elke dag is weer een positieve dag. Heb nooit last van heimwee gehad tijdens tripjes naar het buitenland die weken of maanden kunnen duren. Dit keer is de insteek anders; ben ik in mijn eentje en sta ik voor een keuze waarbij ik niet tijdig terugkeer naar Nederland.

Trainingstechnisch en sociaal ben ik meer dan tevreden over mijn verblijf in Charlotte, North-Carolina, maar er zijn meerdere factoren die mijn beslissing uiteindelijk zullen maken. Binnen een maand zal ik mijn definitieve beslissing maken over mijn terugkeer naar Amerika maken en daarmee mijn thuisbasis vastleggen richting de Spelen van 2016.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273