Dual in the Pool

Dion Dreesens - Dual in the PoolDe eerste 4 maanden in zitten er weer op in Amerika. Ik zit momenteel in de zwaarste trainingsperiode die ik ooit ervaart heb. We maken veel kilometers per week gecombineerd met een erg hoog intensiteits gehalte. Onze traininscyclus loopt in een blok van 8 weken, waarvan de eerste 7 weken hard werken is, gevolgd door een herstelweek. Dat betekent dat ik al uit zit te kijken naar de komende week en 2e herstelweek van dit seizoen. Een weekje kerstvakantie dus!

Tussen het zwemmen en schoolwerk door (ja dat neemt aardig wat tijd in beslag) heb ik ook nog wat evenementen kunnen ondernemen. Zo heb ik een Football game bijgewoond (Carolina Panthers met momenteel een scorestreak van 12-0), ben ik onderdeel van de Thanksgiving parade geweest met een bmw convertible, en vele andere dingen.

Én wat uiteindelijk tot aanleiding van deze blog leidde is de deelname aan Dual in the Pool. Donderdag ochtend tijdens de training kreeg ik een telefoontje van mijn coach dat ik uitgenodigd was voor Dual in the Pool. Blijkt dat Govorov (ukranië) het land niet inkwam vanwege visum-problemen (pff. Herkenbaar!) en aangezien ik snel ter plekke kon zijn werd ik  aan het team toegevoegd. Dus ik heb snel mijn training afgerond en tickets geboekt voor de avond en een paar uur later was ik in Indiana. Grote en bijzondere wedstrijd, én onder de omstandigheden toch een goede wedstrijd gezwommen. Gelukkig ook mijn (oud) trainingsmaatje Ranomi kunnen zien en naar een (nieuw) Wereldrecord zien zwemmen!

Nu weer terug naar trainen en eindexamens van het 1e semester voordat ik een maandje vrij van school ben! In Maart (Orlando Grand Prix) & Mei (Europese Kampioenschappen in London) zal ik uitgerust aan de start komen om tickets voor Rio te (hopen) bemachtigen.

~Dion


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273