laatste dagen..

Dion..

Afgelopen week vroeg iemand mij, wat nou het grootste verschil was tussen Amerika en Nederland. Er zijn nogal veel verschillen en merkwaardigheden in dit grote land. Hetgene wat mij echter positief opvalt is de bewondering, belangstelling en beleving van sport in het algemeen. Sport is goed geintegreerd in het onderwijs, dagelijks uitgebreid sportnieuws, vele sportzenders en zelfs de mensen die niet van sport houden kunnen niet om ‘’march madness’’ heen.

Ik heb al één universiteitswedstrijd basketbal bijgewoond, NBA wedstrijd en Charlotte staat onder andere ook bekend als geboorteplaats van het NASCAR racen… dus ook daar zal ik eens een bezoekje aan moeten brengen.

Afgelopen weken heb ik geraced tegen en getraind met Laslo Cseh, Ryan Lochte én Tylar Clary, die zich sinds kort heeft aangesloten bij het team. Mannen met een aardige trainingsinhoud, vele successen en jaren ervaring. Genoeg strijd, en genoeg om van te leren. Al in al een bijzondere ervaring om een klein, maar sterk gedeelte van de wereldtop in een plaats te zien trainen.

Nog een paar dagen en ik ben weer terug in Nederland, ruim op tijd voor de Swimcup! Afgelopen 2 maanden ben ik een nieuw traject ingestapt en samen met de maanden daarvoor in Eindhoven heb ik mooie dingen ervaren en laten zien, waarvan ik niet kan wachten om het uiteindelijk allemaal samen te laten komen tot een geheel deze swimcup!

Ik heb er in ieder geval zin in!

~Dion

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273