Mallorca –> Berlijn -> Charlotte

dion velodrome

De  voorbereidende trainingsstage voor de Ek is inmiddels afgesloten. Een mooie locatie om specifieke sets te zwemmen, de taper in te luiden en lekker kunnen te ontspannen alvorens we hard gaan zwemmen in Berlijn! Vandaag is het zwemfeest losgebarsten in Berlijn. We zijn allemaal gemotiveerd en geinspireerd door de resultaten in het openwater zwemmen én dan wordt het lastig om die paar extra daagjes nog te wachten alvorens jezelf mag racen. Persoonlijk zal ik starten op de 200m vrijeslag (19 Aug.) en de 4x200m vrijeslag estafette (23 Aug.).
Vorig jaar heb ik hier mijn beste kortebaan wedstrijd op de Worldcup gehouden, nu zullen we weliswaar in het opgebouwde bad in het velodrome zwemmen en langebaan, maar (hopelijk) kan ik na afloop zeggen dat Berlijn ook ‘’mijn’’ stad wordt.

 

De 25e zullen we als groep weer terugkeren uit Berlijn om ons welverdiende vakantie te gaan beginnen… al zal ik deze helaas moeten overslaan aangezien ik de dag erna door zal vliegen naar Charlotte, USA om mijn 1e schooldag in te luiden. Ik zal mijn zwem- en school carriere verder doorzetten in de Verenigde staten tot 2018 als alles naar wens verloopt. Een lang en mooi avontuur dus! Én voor degene die het willen weten, mijn major oftewel studie wordt sport management.

maar belangrijkste dingen eerst; Morgen 09.40 – serie 6 – baan 6 – 200m vrijeslag series!


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273