September – December

DSC_0046

Het is al een tijdje geleden dat ik voor het laatst iets heb geplaatst… dus hier is mijn  nieuwe blog dan eindelijk.

Laten we beginnen bij het begin; Ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin hier, trainingen gaan goed en over de resultaten op school mag ik ook niet klagen. Ondertussen heb ik al wat meer van de omgeving verkent hier in North-Carolina en kan ik mijn weg wel vinden in de straten en stadscentrum van Charlotte. Mijn eerste Amerikaanse feestdag ook al gevierd, Thanksgiving in Ohio. Een bijzondere ervaring met natuurlijk veel (amerikaans) eten. Dit was een week voor de US Nationals, mijn grootste toernooi waar ik dit kortebaan seizoen naar toe werkte. Op de terugweg zijn ik en een vriend in een ongeluk geraakt, iedereen ongedeerd, maar de auto mag naar de stort… wel schrikken dus. (‘’gelukkig’’ niet mijn auto die ik sinds een maand in bezit heb en ook niet als bestuurder).

Én nog wat meer pech, sinds een aantal weken ben ik aan het herstellen van een pees-ontsteking in mijn linkervoet. In de training dus ook alleen armen gezwommen en tot mijn verbazing/teleurstelling op de 2e dag van Nationals is het er ook ‘’ingeschoten’’ in mijn rechterenkel. Gelukkig was de 1e dag pijnvrij en in vergelijking met mijn enigste wedstrijd in yards begin dit jaar zit ik toch op een goede weg richting de zomer!

Meteen naar de wedstrijd begon tentamenweek op maandag en wat gelukkig  tegelijkertijd ook mijn laatste dag van Tentamens was! Sinds vandaag is mijn kerstvakantie begonnen die tot 12 januari duurt, ja je leest het goed! Bijna 5 hele weken. Tijdens kerst komen mijn ouders mij opzoeken en gaan we New York, Washington en Charlotte verder verkennen!

& ik heb natuurlijk erg genoten van de resultaten die de dames op de WK hebben neergezet! Ongelofelijk!

~Dion


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273