Start 2012 – 2013

Na de geweldige ervaring op de Olympische Spelen in London, begon mijn start van het nieuwe seizoen anders dan anders… namelijk met een uitstapje naar het open water zwemmen. In September startte ik samen met vele andere collega-zwemmers met de Amsterdam City Swim, het zwemproject gericht op het behalen voor aandacht en donaties voor de ziekte ALS. Één geheid succes mag wel gezegd worden, een unieke toch van 2km door de Amsterdamse grachten, die ook weer voor volgend jaar op de planning staat. (zie: Amsterdam City Swim )

Niet veel dagen later begonnen we weer met trainen, ook hierin werd een verandering in gebracht. Mijn Coach veranderde van Jacco Verhearen naar Marcel Wouda. Wat wel als een grote verrassing voor mij kwam, maar iets waar ik mij wel goed in kon vinden en een toekomst in zie. Na een korte tijd van trainen begon al het NK; mijn eerste wedstrijd, richting EK en kwalificatie WK. Niet heel daverend, maar ook niets verkeerds voor zo vroeg in het seizoen. Weer kort daarna was het EK, mijn poging om naar het WK toe te werken. Waar het in de ‘’raceplannen’’ zo goed ging, liep het tegen in tijden. Een mooie wedstrijd meegemaakt maar toch een teleurstelling in het zwemmen zelf.

Trainingsstage Phuket – Wedstrijd Leeds

We zijn nu al een weekje terug uit het ó zo zonnige Thanyapura, onze accommodatie voor zo’n 3 weken trainingsstage. We hebben hier in de zon, luxe en rust zo kunnen trainen om de extra stap naar iets meer kunnen zetten. Ook zijn deze uitstapjes bedoeld om te wennen aan het vele reizen en presteren in andere omgevingen, wat later veel makkelijker zal zijn op buitenlandse wedstrijden.
(zie: Thanyapura )

Komende maand staat er nog een Internationale wedstrijd op het programma in Leeds ter voorbereiding op de snel naderende Swimcup.

Swimcup Eindhoven – WK Barcelona

Nu zijn de ogen gericht op het langebaan seizoen, hetgene waarin ik mij meer vertrouwd voel.
In April, op de Swimcup is de kwalificatie voor de Wereldkampioenschappen in Barcelona.
Iets waar ik mijn aandacht al heb gericht voor een lange tijd! Ik heb er zin in!

~Dion


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273