Start 2013-2014

Dion Dreesens & Joost ReijnsNa een teleurstellend WK en een prima worldcup circuit beginnen we het zwemseizoen 2013-2014.
dit zwemjaar begon wat anders dan alle voorgaande jaren. In het eerste blok van 4 weken hebben we erg rustig opgebouwd met zwemtrainingen. Zo begonnen we alléén met ochtendtrainingen en alternatieve trainingen in de middag. één van die alternatieve trainingen was het roeien bij ‘’Theta’’ in Eindhoven. Omdat het roeien veel raakvlakken heeft met het zwemmen zijn we de eerste 4 weken vaak gaan roeien! Een hele ervaring..

Wedstrijden:
Na een vakantie van 4 weken en 4 weken rustig opbouwen begon voor mij dan de 1e wedstrijd al weer snel op het NK Estafette (48.7 in de 10x100m) ter voorbereiding op de Worldcup in Moskou één week later.

Worldcup Moskou:
Moskou was voor mij het eerste belangrijke toernooi in een reeks van velen die nog gaan komen dit zwemseizoen. Nog niet helemaal tevreden over de gezwommen races, maar wel weer een mooie ervaring op een Internationaal toernooi.

Vervolg 2013:
In November en December zal ik mijn laatste wedstrijden van 2013 hebben, zo staan er bijvoorbeeld een Internationale Meet in Italië, de Swimcup en de Europese Kampioenschappen in Denemarken op het programma.

Planning 2014:
Na de wintervakantie zal ik mij gaan focussen op het lange baan seizoen. In april zal het kwalificatie moment plaatsvinden op de Swimcup, voor het moment waar het ddeze zomer gaat plaatsvinden; het EK in Berlijn!

Op naar een mooi Jaar!
~Dion


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273