Zwemclinic HZPC Horst

Aan het begin van deze maand heb ik mijn éérste zwemclinic verzorgd aan 20 minioren zwemmers en zwemsters van mijn oude thuisclub HZPC Horst! Een leuke en uitdagende ervaring die ik ook graag met andere clubs zou willen delen. Deze keer stond de clinic in het teken van de onderwaterfase en de keerpunten.

 

De gemotiveerde groep zwemmers hebben deze keer hun normale training uit een geheel ander oogpunt kunnen ervaren en veel kunnen leren. De clinic werd afgesloten met een estafette en foto/handtekeningen sessie! 😉

Geïnteresseerde clubs en/of personen voor een clinic en/of presentatie kunnen contact  met mij opnemen via de site!

~Dion

 

 

 

 

 

 

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/diondree/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273